Select Page

Om

Om Inkubatoren

Inkubatoren,-300x400
Hver uke tar jeg en prat med det beste Norge har å by på av gründere og tankeledere. Her får du en ny mentor rett i øret hver uke som deler den kunnskapen og erfaringen de selv har brukt årevis på å lære. Inkubatoren er laget for å få deg til å tenke større, satse hardere og å oppnå ditt fulle potensiale.

Gjester i Inkubatoren hittil er blant annet:

Podcasten…

  • ble lansert i November 2015
  • har 7000+ månedlige nedlastinger.
  • har blitt lyttet til i 45 000+ timer
  • alle episoder legges også ut på forsiden til Medier24.com foran deres 40 000+ ukentlige lesere og Innomag.no.

 

Informasjon igjennom inspirasjon

Som gründer selv har jeg brukt enormt mye tid på å lese alt mulig slags stoff på nettet om gründerskap, markedsføring osv. Det er enorme mengder med informasjon der ute og man kan virkelig lære hva som helst – helt gratis. Da jeg bestemte meg for å starte Inkubatoren ville jeg lage noe hvor gründerspirer ikke bare fikk informasjon, men noe hvor de fikk læring igjennom oppløftende, inspirerende historier fra de som allerede har tatt steget før de. At vi sammen skulle gå langt forbi de vanlige overfladiske artiklene vi finner i avisene, eller løse re-sitater, og ta et dypdykk inn i både strategier og mindset. Og alt skulle du få direkte inn på øret rett fra gründerne selv.

 

Hvem er Robert Shaw?

Robert-Shaw1,-megJeg bor i Oslo og ved siden av podcasten driver jeg, og har drevet med, mye rart. Blant annet:

  • kjøp og salg av konkursbo fra alle mulige bransjer,
  • lager nettkurs med og for bedrifter
  • tar oppdrag som bomedhjelper
  • diverse gründerprosjekter
  • foredrag for bedrifter og skoler

 

Jeg har alltid drevet med kjøp og salg (kåret Beste Selger i Østfold, 2007 av ManPower), men midt imellom tok jeg en helt annen retning. Jeg studerte sang, dans og teater i to år på Bårdar Akademiet i Oslo og i ett år på Guildford School of Acting i England. Sangtimer tar jeg fortsatt nå og da. Det er ikke alltid like lett når man har så vidt spredde interesser! haha

Jeg håper du liker podcasten og at du synes det er like spennende som det jeg gjør! Hvis du har noen spørsmål, uansett hva, ikke vær redd for å ta kontakt 🙂

Du finner alt av kontaktinformasjon her eller skriv til meg på Facebook her.

Nå mens blodrusen er på topp og du venter i full spenning på neste episode, her har du en morsom kattevideo mens du venter.