Select Page

Foredrag og verksteder

Foredrag og verksteder med Robert Shaw

Ønsker du å lære mer om podcast, hvordan du starter, hvilket utstyr du trenger og hvordan du kjemper seg opp på høyde med mediegigantene? Jeg tilbyr foredrag, workshops, strategimøter m.m.
[x_blockquote cite=”Gjermund Glesnes, Cloud Media Service” type=”center”]Robert Shaw har med sin podcast om gründeren, Inkubatoren, vist at det er mulig å fange lytternes oppmerksomhet uten budsjettet til en stor bedrift.[/x_blockquote]

robert-shaw-westerdals

Foredrag på linjen Digital Markedsføring, Westerdals Oslo Act. Foto: Carlene Digerud, Westerdals Oslo Act

Med podcasten Inkubatoren har jeg fått til mye med lite, og har lokket til meg gjester som Steve Wozniak, Bjørn Kjos, Øystein Spetalen, Jan Vardøen ++. Som en av få populære podcaster totalt uavhengig av produsenter og annen produksjonsstøtte, har jeg vist at det ikke er størrelsen på budsjettet og navnet på aktøren bak, som avgjør suksessen av en podcast. At én enkeltstående person med mikrofoner til noen hundrelapper, kan kjempe side om side med podcastene fra de store mediehusene.

Jeg er registrert i foredragsnettverket Talerlisten.no og har holdt foredrag for blant annet Westerdals Oslo Act, Cloud Media Service og Geek Girl Dinners, delt scene med aktører som NRK, VG, Nordnet og Rubicon, samt hjulpet ulike bedrifter og enkeltpersoner med å komme i gang.

Kontakt meg for booking, eller for å fortelle hva du er på jakt etter:

[x_blockquote cite=”Christine Calvert, høyskolelektor i Digital Markedsøring, Westerdals Oslo Act” type=”center”]Robert er en entusiastisk og kunnskapsrik formidler. Han holdt et engasjerende foredrag for studentene på Digital markedsføring på Westerdals Oslo ACT høsten 2016 om podkasting, og fikk meget gode tilbakemeldinger. Talefør, tydelig, troverdig.[/x_blockquote]

[x_custom_headline type=”left” level=”h2″ looks_like=”h1″ accent=”true” ]Mine foredrag[/x_custom_headline]

 

Slik starter du en podcast lytterne (og sponsorene) vil elske!

Hva er det som gjør at en podcast lykkes? Det lanseres nye podcaster i fleng, men nesten like mange forsvinner – uansett hvem som står bak og hvilke budsjetter som spyttes inn. I dette foredraget får du konkrete strategier, tips og eksempler på hvordan du kommer i gang, hvordan du skiller deg ut, hvilket utstyr du trenger, “ninja”-markedsøring og hvordan du bygger opp en heiende fanskare. Etter dette foredraget vil du ha et stort fortrinn foran 99% av alle andre podcaster som lanseres.

Podcast: Æ’rre verdt det??

Jeg har lyst på en podcast, men er det noe for meg? Hvilke muligheter vil det gi? Hvordan kan jeg gjøre det billigst mulig og få mest mulig ut av det? Hvis du har stilt deg disse spørsmålene finner du svarene i dette foredraget! Her får du en solid oversikt over hva slags type podcaster som finnes, hvordan de drives, hva som trengs, hva som ikke trengs (!) og hvilke muligheter podcasting kan gi deg, lytterne, og eventuelle annonsører.

Nettverksbygging 1-2-3

Steve Wozniak, Bjørn Kjos, Øystein Spetalen og FBI? Hvordan i all verden klarer en totalt ukjent fyr på 27 og med sparkesykkel på ryggen å få slike gjester? I dette foredraget får du et solid innblikk i nettverksbygging, hvordan komme i kontakt med autoritetspersoner og hvordan bygge autoritet selv. Du vil få konkrete eksempler og tips både for telefon, e-post og personlige møter.

Foredrag X

Hva ønsker du at jeg skal snakke om? Jeg er åpen for alle temaer diskutert i podcasten, eventuelle paneldebatter osv. Kontakt meg for forslag.

[x_blockquote cite=”Lucas Haile, Shifter.no” type=”center”]Imponert over hva du legger ned av innsats i alle ledd. Eksemplarisk.[/x_blockquote]

Kontakt meg her: