Select Page

ANNONSER I INKUBATOREN

og nå ut til tusener av bedriftseiere

Om Inkubatoren

Robert Shaw intervjuer inspirerende gründere og tankeledere og i hver episode får du en ny mentor rett i øret, som deler den kunnskapen og erfaringen de selv har brukt årevis på å lære. Gjester i Inkubatoren er blant annet:

  • Steve Wozniak, medgründer av Apple
  • Bjørn Kjos, bak Norwegian
  • Øystein Spetalen, investor
  • Jan Vardøen, seriegründer, regissør og musiker
  • Christ Voss, tidligere Lead Hostage Negotiator i FBI
  • + mange flere.

Målgruppe

Lytterne av Inkubatoren er i hovedsak etablerte bedriftseiere, gründere i oppstartsfasen og også lyttere som drømmer om å komme seg vekk fra fast ansettelse og å starte på sin egen gründerreise. Ved annonsering i Inkubatoren får du et sterkt, målrettet publikum.

Mer enn 5000 nedlastinger hver måned (uavhengig av publisering av nye episoder)

Hver individuelle episode er lastet ned mellom 2500 og 8000 ganger

Kommer det nye episoder?

Absolutt! Jeg driver eget produksjonsselskap med fokus på podkast, og grunnet stor etterspørsel har det til tider gått svært lang tid mellom hver episode. Helt uavhengig av dette lastes det uansett ned tusener av episoder hver eneste måned, og det er mange episoder planlagt fremover med mange, spennende gründere. Ta kontakt hvis du ønsker annonsering på disse.

Annonseringspakker

Annonseringspakke 1

Denne type annonse består én setning og passer perfekt for de som ønsker merkevaregjenkjennelse og tilknytning til Inkubatoren. Dette gjøres ved hjelp av en sponsorsetning før og etter episoden tilsvarende “Denne episoden er sponset av …” + et kort slagord. Pris: kr 4500 + mva per episode. 

Annonsen står på episoden i ett år.

Annonseringspakke 2

Denne type annonse gis en annonsespot på inntil 50 sekunder før og etter episoden. Dette passer perfekt for de som ikke kun ønsker merkevaregjenkjennelse, men som også ønsker å få frem mer informasjon om et produkt, en tjeneste osv. I tillegg får blir du nevnt i episodeninlegget vi legger ut på Facebook, i shownotatene til den individuelle episoden her inne på nettsiden, samt at du får egen annonseplass under på denne siden.

Pris: kr 7900 + mva per episode.

Annonsen står på episoden i ett år.

Ønsker du episoder / en podkast spilt inn internt under egen merkevare?

Du kan se mer av hva jeg tilbyr igjennom produksjonsselskapet mitt Shaw Media, på www.podprat.no, eller slå på tråden på Telefon 922 33 920 for en uforpliktende prat.

OBS:  Jeg tar kun i mot annonsører jeg kan stå for selv og som tilbyr noe av verdi til lytterne mine.

Ta kontakt for annonsering

Tlf: 922 33 920

Epost: robert@savemyapple.no

Jeg vil takke Fiken regnskap som har sponset en del episoder av Inkubatoren. De har virkelig gjort det superlett å føre regnskapet selv, jeg bruker de nå selv. Du kan til og med ta bilder av kvitteringer med mobilen, så vil appen deres automatisk registrere teksten med tekstgjenkjenning. Hvis du lurer på om Fiken kan være noe for deg, kan du prøve det gratis i én måned her.